Home / Over ons / Geschiedenis

Sinds 1874

Meneer Belderbos: een heer van stand

Belderbos & Partners heeft een naam hoog te houden als het gaat om financiële dienstverlening met persoonlijke aandacht. Ons kantoor ontstond in de 19e eeuw toen de heer Belderbos in Bilthoven een administratiekantoor opende voor voorname families, die van generatie op generatie profiteerden van de financiële diensten van deze notabele. Ook het kantoor van de heer Belderbos ging over van generatie op generatie.

Decennialang

In 2005 namen fiscaal adviseur Mark van der Kraan en accountant Marcel Schinkel het kantoor over, dat zich tot op de dag van vandaag richt op bedrijven in het MKB, directeuren grootaandeelhouders en particulieren. De naam Belderbos bleef op de gevel; het kantoor en zijn naam zijn onlosmakelijk met elkaar verboden en is na bijna 150 jaar nog steeds een begrip in de regio. Geen wonder dat sommige van onze klanten al generaties lang bij ons over de vloer komen. Zelfs de dossiers uit vervlogen tijden hebben we nog in ons archief.

Filosofie van de persoonlijke aanpak

Natuurlijk, de tijden zijn veranderd. Toch omarmt ons kantoor nog steeds de filosofie van de heer Belderbos: een kleinschalige aanpak, alle ins en outs kennen van je klant en regelmatig persoonlijk contact als waardevolle bron van informatie. Geeft u ook de voorkeur aan een klein, deskundig kantoor boven een groot, onpersoonlijk accountantskantoor? Dan bent u bij Belderbos & Partners helemaal aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact op