Home / Over ons / Visie

Onze klanten verdienen persoonlijke aandacht

De belangen zijn groot

Als ondernemer in het MKB kent u het klappen van de zweep. En als DGA, een familie met financiële belangen of als particulier beschikt u beslist over relevante kennis. Maar het fijne cijferwerk laat u liever over aan mensen met verstand van zaken. Logisch, de belangen zijn immers groot.

Accountants en belastingadviseurs in Bilthoven

Belderbos & Partners is een accountants- en belastingadvieskantoor gevestigd in Bilthoven. Wij verzorgen de administraties en belastingzaken voor het MKB. Voor DGA’s en particulieren verzorgen wij met veel plezier de aangifte inkomstenbelasting en erfbelasting.

Dienstverlening zoals het hoort

Al onze klanten, van klein tot groot, zijn ons even dierbaar. De accountants en belastingadviseurs van Belderbos & Partners staan daarom altijd voor u klaar: met adviezen die hout snijden, in goede én in slechte tijden, wanneer ú dat wilt.

Vertrouwelijk contact

Wij zien wel degelijk het nut van efficiënt online communiceren. Toch geven wij de voorkeur aan regelmatig persoonlijk contact. Om samen de cijfers door te nemen, te sparren en waar mogelijk een blik vooruit te werpen. Vertrouwelijk contact en een goed gesprek op zijn tijd werken verhelderend en constructief, vinden wij. Daar kan geen online programma tegenop!

Accountancy en fiscale adviezen tegen scherpe tarieven

Bij Belderbos & Partners gaan hoge kwaliteit en scherpe tarieven hand in hand. Dat is mogelijk, omdat wij een concurrerend uurtarief hanteren, onze overhead laag houden en een dure kantoorvilla nergens voor nodig vinden. Vraag ons gerust om een nadere toelichting. Wij helpen u graag!

Vraag vrijblijvend om een offerte